tar en paus

har inte samma blogg-sug längre..

Tar en paus till jag har det igen.

mina barn

Sorgen.. Jag saknar dom redan. Allihop!

Herregud! Men jag kommer träffa dom igen =) Hoppas jag!

Ska verkligen försöka komma till sommarfesten..eller iallafall där någonstans..

Och föräldrarna kommer jag självklart sakna en dal av dom med..

Grät. Mycket.

Kärlek

Tröttheten..

..sänker sig över mig.

Inte nödvändigtvis den trötthet för att man vill sova.
Trött på det där.

Men det ska det väl bli ändring på. Antar jag..

Så glad att jag har dom jag har runt mig =)


Nu ska jag göra mig iordning för att åka till jobbet.
Ikväll ska jag på teater. Djungelboken, på Stadsteatern. Hur kul som helst =)



Tjing!

nytt, gammalt..

Ja. Jag njuter av mitt liv just nu. Tänk att det bara var det här som krävdes? Lite uppmärksamhet från rätt håll så blir jag nöjd. Lite patetiskt, men jävligt skönt. Och roligt! Upptriggande!

Fan vad bra.


Så jävla bra.


Läs

http://fiijas.blogg.se/skapande

läs och skriv vad du tycker... =)

Har länge tänkt att ta upp skrivandet igen. Men inte vetat hur. Men nu så slog det mig. En blogg är ju ett fantastiskt forum för sånt.

Så nu är det gjort. Jag har börjat. Vet inte hur det slutar. Men kul är det =)

Tjingeling!

Åh! Kärlek..

..den behövs ibland! Och det är så härligt när man får den. Ja, jag är Din tönt =) haha

Puss!


Tänker på honom. Han den där. Fast en annan. Men inte den nya. Utan en väldigt gammal. Fast inte till åldern. Mest för att det är lite mysigt att ha någon att tänka på. Blir lite glad liksom.

om man kunde spola tillbaka tiden..

..bara litegrann. Några år eller så. Hade jag gjort annorlunda då? Ibland önskar jag det. Men jag tror inte det hade spelat någon roll. Tror att det hade blivit knasigt iallafall.. Eller ja, det är klart det hade blivit det. Bara på ett annat sätt... Fan! Varför tänker jag såhär. Jag gör mig själv en sån otjänst.. Men det jag tänker just nu skulle vara rätt så mysigt.. Eller? Ärs, det är som det är och så får det lov att vara. Hur som helst var det underbart nu sist. Och snart ska vi ju ses igen.. Hahaha..Känner mig som en tönt i högstadiet eller nåt. Lyssnar på Amos Lee också. Kärleksmusik alltså. Ja, nu är det avgjort. Jag ÄR en tönt.

Tack och hej, jag hoppar nu då! Hahaha =)


Tjingeling!

Dig that u dig me

jorå, såattsåerevettu!

Han hörde faktiskt av sig. Men fan! Att det inte var en annan kväll.. Fuck.. (ja precis)

helvetesjävlaskit

Men jag är glad att han gjorde det.

Ännu en dag förbi

Jahapp. Så var ännu en dag snart slut. Ännu en helg som glidit ur mitt grepp..
Men den har vartit fin den här helgen. Kan inte säga något annat.

trevligt.roligt.härligt.mysigt.fantastiskt.underbart.


Tjingeling!

Åh, om ändå!

Jag önskar och vill mycket, ofta.

varva ner..

Okej. Jag har inte somnat än...
Känner mig helt groggy. Kan vara att jag fortfarande är full eller brist på sömn. Känner mig som fjorton igen typ..
Det var väl senast jag varvade. Men det gick inte. Jag kunde inte somna. Sen när man fick höra den "oändliga vandringen" och en göteborgares strapatser i Sthlm var det kört. Den lilla chansen för mig att somna försvann lika snabbt som drinken ned för strupen.

Herregud. Nu måste jag nog äta nåt, annars dör jag, eller nåt.

Men TACK för igår. Det var helt underbart! Verkligen =)



skulle ta kort på nåt annat men gav upp och då tog kameran kort iallafall...

Vill-ha-begäret har kommit tillbaka

Var ute på Asos.Com
Oh lord! säger jag bara. Hittade lite fina saker som jag vill ha. Vill ha, vill HA, VILL HA!!!





ge mig..


Hip-Hop vs. Contemporary Soul

Jag är inte ett fan av Rap eller Hip-Hop. Jag älskar däremot Contemporary Soul. Det känns mer äkta, mer som om artisten faktiskt har något att säga. Känns som om artisten har känslor och kan känna något annat än hat och ilska. Som jag ofta upplever att rap-artister bara förmedlar. De flesta rap-artister föds iof ofta av förtryck och fattigdom så det är klart de känner ilska. Men iallafall. Det jag vill få sagt just nu är att jag älskar verkligen Contemporary Soul. Det är allt man behöver, nästan, i musikväg. Men (!) , det finns två s.k. Rap-artister jag uppskattar. Jag älskar deras flow och deras sätt att leverera, deras röster och deras känsla. Ladies and gentlemen, jag diggar att lyssna på Jay Z och Mos Def. Mos Def är dessutom en av de sexigaste artisterna i nutid. Mums!

Sitter och lyssnar på honom (Mos Def) nu och gillar det jag hör.


One for the Books!

Vissa saker vill man att alla ska få se och höra.
Hade en underbar msn-konversation med Johan nyss. Men ni får inte veta =P

Hahaha! Satt och skrattade till tårar, ensam på mitt rum. Kände mig lite mobbad emellanåt. Men hey, vad gör man inte när man har det bra?!

Säger bara.. Jag sysslar inte med välgörenhet.. Haha!!!

Underbart. One for the Books!


Den röda rullgardinen





image61




Wow! Var min första tanke när jag såg den hänga där på väggen. Jag blir liksom nöjd när jag ser den här.

En fantastisk tavla av Sigrid Hjertén.
Jag vet inte vad ni vet om henne? Jag vet ingenting förutom just den här tavlan.
Jag såg den på moderna museet för ett tag sen. Var där med Joanna. Vi hade en underbar dag. En sån där dag man bara vill uppleva hela tiden, men samtidigt bara bevara i ens minne. Speciellt.
Jag såg tavlan och blev tagen med storm. Joanna däremot blev inte lika tagen. Hon blev mera nedstämd av tavlan, tyckte inte alls att den utsrålade samma lusta, tillfredställelse och njutning som jag ansåg och fortfarande anser.

Vad tycker du?

Mentala rubbningar

Ja, nu är det fredag eftermiddag. Helgen knackar på dörren och jag öppnar mer än gärna och släpper den in.

Middag imorgon. Mina förväntningar blir bara högre och högre. Vet ej varför jag gör såhär. Alltid när jag har planerat något så börjar jag direkt med att föreställa mig hur det kommer bli. Jag ser kvällen framför mig, vad det pratas om, hur det pratas, stämningen, maten, belysningen, dukningen - allt. Jag ser allt framför mig. Jag ser till och med vad alla har på sig. Okej, har jag livlig fantasi, eller är jag bara störd? Men, oavsett vad så har jag dessa förväntningar på kvällen och dess utdelning. Det roliga är att jag aldrig blir besviken på mina förväntningar. Det är väldigt skönt. Jag tycker alltid det är trevligt att umgås, hur det än blir. Hur det än slutar så har jag oftast haft det otroligt trevligt. Det är bra.

Jag är lite störd. Jag har mina egenheter. Men vem har inte det egentligen? Alla har bara olika sorters egenheter. Men det är ju de som gör oss till oss. Det är mina egenheter som gör mig till mig. Hur hade jag annars varit? God only knows. Jag är rätt så glad att jag är störd iallafall. För annars hade jag inte varit som jag är nu. Jag hade troligtvis inte haft de vänner jag har nu och det hade, helt ärligt, varit förödande. Så jag är glad att jag är störd på mitt aldeles egna lilla sätt.

Tjing!

Men egentligen, varför inte?

Man ska ju ge alla en chans.
Han kan ju vara en härlig människa.
Youll never know..

Får helt enkelt ta reda på det =)

'New guy' hörde av sig

Igen. Känns skönt att äntligen någon hör av sig.
Han är trevlig. Inte så mkt gemensamt. Mest bara en engångsgrej som förhoppningsvis kommer bli en fler-gångsgrej =) Det var riktigt bra måste jag säga.

Nu blir det mer DH i tv-soffan.

Tjing!

Gör inte ett dyft..

Har verkligen inte gjort ett skit sen sist..
Borde ha gjort en massa saker. Men vafan, är man sjuk så är man. Eller? Igår låg jag bokstavligt talat helt däckad framför tv:n hela dagen. Idag har jag iallafall orkat sitta upp på en stol. Och nu sitter jag framför datorn. Ett framsteg, litet men dock ett framsteg. Halsen är inte att leka med idag. Men det löser sig väl =) Som allt annat brukar gör. På ett eller ett annat sätt.

Så jävla trist att vara ehmma och sjuk när det är sånt här väder! Och nya skor har jag köpt också, men kan inte använda dom inte. Nej nej.. Men vad gör det? Ibland känns det som att allt kvittar, så länge man är lycklig. Och jag tror faktiskt att jag äntligen börjar bli det. Allt var verkligen värt det. Nu kan jag vara glad bara för att jag är glad. Jag blir inte arg om det är pga något. Förut kunde jag bara gå runt och vara arg. Men nu känner jag att jag får lyckorus från ingenstans. Jag kan sitta, som nu, och vara sjuk, ha tråkigt men ändå känner jag det i kroppen. Jag är lycklig =) Då blir allt det där, du vet, ingenting. För nu är jag lycklig =) Så värt!


happiness


Same same but different

Sitter här hemma igen.. Känns som om febern gott ner men halsen är den samma. Så jävla drygt! Men jag lovar, jag ska vara frisk som en nötkärna till på lördag =) Inget annat funkar.

Måste försöka fixa lite här hemma. Ser inte så bra ut. Men kraften rinner liksom av mig.. ur mig.. eller vad man nu säger om den där kraften.





Satt hela dagen igår och tittade på Desperate Housewives. Är nu inne på säsong två. Det är lustigt, man blir liksom fast i det. Men den serien är ju väldans bra måste jag säga. Kanske ska kolla en skiva och sen försöka göra någon nytta här hemma?

Nej, nu ska jag oavsett vad inte sitta här längre. Ska sätta på lite musik, jamma lite, och sen sätta på D.H.

Love you lots!

Blogg, musik, dvd..

Så ser min dag ut idag. Är hemma från jobbet idag med.
Halsen är, fan, ännu värre idag. Vetefan vad det är jag har för typ av virus. Borde gå och be om en ordentlig odling så jag får veta vad det är. Fast iof, virus vet dom väl inte vad det är. Eller?

Jaja, jag lyssnar just nu på Erykah Badus senaste skiva. Hon är ju lite skum som artist. Men otroligt bra! Eller, vad sägs?

Så jävla vacker...





Hon kommer ju nu i år till Berns. Skulle vara nice om jag vetat det tidigare. Då hade jag kanske kunnat köpa biljetter. Men men, jag får lyssna till hennes skiva istället och låtsas att ingen artist någonsin är bättre live än på skiva... Hmm...


Nu blir det Desperate Houswifes för min del. Ska ta täcket till tv-soffan och mysa ner mig.

Tjingeling!

Btw

såhärserjagutjustnu




Kul va?


Jag tror jag börjar bättra på mina skillz med ego-fotona!
Eller vad sägs, Jossan?

Tjing

Våren är här!

Ett säkert vårtecken är att man får det här mmset från kompisen:

Nu är det vår!


Fab!

Vackert




Fint..


Citat

Hahaha glömde lägga in i förra inlägget..

Jag och Stina sitter på bussen på väg hem från stan och pratar om mitt roliga singelliv. Då säger hon att det kanske kan bo en singel-kille i lägenheten brevid hennes nya (hon och hennes pojkvän har precis köpt en lägenhet, inte flyttat in än alltså) så skulle hon bjuda in honom (på middag) genom att säga

 "vill du komma över på ett glas vin och en tjejkompis?"

Haha! Bästa på länge =)
Tjingeling!

Sjuk men kär!

I mina nya skor!!!

Okej, jag ville ju egentligen först ha ett par Nike Blazin Sneakers. Som jag la upp bild på tidigare. Och fram till idag skulle jag ju köpa dom. Men sen pallrade jag mitt sjuka arsle iväg för att fika med Samson och Stina. Då ändrades de planerna kan jag säga! Efter fikan åkte Samson för att träna och jag och Stina gick lite i vårsolens glans. Vi kom till Plagg & Pjuck i Fridhemsplan där jag såg dom. Skorna. Ett par svarta Kawasaki pjuck. Mums!

Så här fina är dom : )



Jag älskar dom. Det tog mig två sekunder efter det att jag provat dom till det att jag tog fram kortet. Helt underbart! Jag älskar när det går så bra. Jag älskar att bli kär i grejjor. Speciellt när jag också kan ta med dom hem :) Mums!
Kan det inte finnas en butik som säljer fina grabs också?


Nu ska jag surfa lite på internätet och se om det finns något kul.

Enjoy!

Virus, virus, virus

Sitter här med en hals som är tjockare än tjocka pannkakor. Inte roligt. Inte alls.

Hör hur pappa gör iordning lunch åt mig, den pärlan.

Ska orka pallra mig iväg att ta en fika med Samason och Stina. Även fast jag är sjuk. Vad fan ska jag annars göra? Sitta och vältra mig i mina baciller? Sen efter det ska jag hem och vila. Kanske kolla klart på den första säsongen av Brothers&Sisters? Eller den första säsongen av Desperate Housewifes? Hmm... Svårt val blir det. Ska köpa med mig något gott hem sen också. Sitta och tycka synd om mig lite grann.


Btw.
Vill verkligen ha!
Jag vet, jag är precis som alla andra. Men de är så himla snygga så jag dör!
Ska inhandlas nu!
(eller snart iallafall, väntar bara på jess så jag kan föra över pengarna)



Just det ja. 'New Guy' hörde av sig. Roligt. Trist att jag inte kunde bara. Hade varit nice.

Kommer fler dagar.. Mums!


Puss!


ÄNTLIGEN!

Åh, som jag har längtat efter att kunna logga in här.

Den här helgen har varit fantastisk. Som alltid nu förtiden =)

I fredags kände jag mig sjuk och urslig så jag stannade bara hemma på kvällen. Segade och degade..
I lördags provjobbade jag på nya jobbet. Yes! Känns bra..

Åkte sen hem seg och trött. Ovan att vara inomhus så länge.

På väg hem försökte Jossan övertala mig att följa med ut. Jag kände verkligen inte för det så jag avböjde inbjudan. Åkte hem, satte mig farmför datorn och degade. DÅ ringde pappa och sa att jag skulle kasta mig på tuben in till söder så skulle han bjuda på middag. Värt! tänkte jag och bytta kläder och åkte in till vår väns restaurang på söder. (Fantozzi på Rutger Fuchsgatan. Värt ett besök!) Två av mammas och pappas vänner följde med. Trevligt. Sen när jag hade ätit upp och fått i mig ett glas rött eller två blev jag mer och mer sugen på att röra mig utåt istället för hemåt. Jag hörde av mig till Jossan som var på väg till söder. Där möttes vi upp. Hängde med hennes bror och hans vänner. Trevligt!

Vaknade upp dagen efter, mörbultad och nöjd ;)

Nu sitter jag däremot hemma med halsont, en rinnande näsa och tycker allmänt synd om mig själv. Och det värsta av allt är att jag får verkligen inte bli sjuk till helgen! Så jag ringde mig sjuk och ska till läkarn idag för att förhoppningsvis få nåt mot sjukan. Ska ha det bra i helgen, oavsett vad.



Btw.
Bloggen har ju legat nere. 
Här var min underbara bakis.frukost i söndags. Dagen-efter-kvällen-före.
En halv honungsmelon, bitar av färsk mango, toppat med kokosflingor. En liter apelsin juice.
Fan vad gott det var!

RSS 2.0