Onsdag

Hej och hallå!!

Sitter i den undebara soffan och kollar på tv, samtidigt som jag har datorn i knäet. Mysigt!
Denna vecka har varit förvånansvärt lugn. Okej det är bara onsdag. Men i valiga fall är jag på väg ut eller gör mig iordning vi den här tiden. På nåt vis känns det bra. Att vara hemma en kväll alltså. De senaste månaderna har varit lite galna. Men sjukt roliga! Livet ska ju levas =) Och varför inte ha kul under tiden??

Tänker en del. Som alltid. Ibland tror jag att jag tänker lite för mkt. Och då menar jag inte alldagliga saker. Utan på sånt där, du vet.. På någon. Varför??

Just nu skulle det vara mysigt med lite sällskap. Visst, Stina var precis här. Men jag menar manligt sällskap. Någon som tycker om en på det där mysiga sättet liksom. Någon som kan mysa in sig med och kramas med. Visst finns det några som skulle ställa upp frivilligt. Men det spelar ju ingen roll.. Det är ju aldrg dom man vill ha. Man vill ju alltid ha den där mystiska, eller den där otillgängliga.. Fan.. Men men. Jag får väl lugna mig lite. Chilla liksom..

Godnatt


p.s. på söndag fyller jag år =)

hemma

Hemma på söder. Vill aldrig lämna den här lägenheten.
Jag älskar den!

Sitter nu här lite halvt berusad i min ensamhet. LÅter hemskt. Men J var här och hjälpte mig med mitt käksbord sen drog vi några glas vin. Han skulle dra till Ön för att grilla och jag stter och väntar på min kusin, för att sen dra och käka med släkten. Kan bli trevligt tror jag =)

Börjar bli rastlös, vill dra ut. Men det håller inte. Måndag liksom..
Men det är väl nice. Haha!

Han den där. Han fastnar liksom i huvudet på mig. Han sitter där...fast i hjärnan på mig fast han inte borde det. Eller borde han kanske det?? Många frågor nu...men inga svar tyvärr...

50 mil...

Dagen-efter-kvällen-före

Nu sitter jag i tv-soffan igen.. Bakfull så inåt helvete. Eller vänta... Jag är nog fortfarande full. Herregud!

Har fixat lite hemma. Kände att jag behövde det. Försöka städa bort bakfylle ångesten...

Fyfan.. Men så kan det gå!! Dricker man så brukar man bli full.


Tjingling!!

Sitting here..

...och bara väntar. Återigen denna väntan. Nu är det däräemot på tvätten i tvättstugan. Yup, så kul har jag en söndag. Hehe..

Gårdagskvällen var händelserik och full av överraskningar. Roligt!

Vad händer sen? Den som lever får se..



..boy whenever you call my stumach's in bits
I cant focus at all
Youve got me twisted..


Första natten

Japp...nu är det första natten i nya lyan. Spännande, roligt, härligt!

Sitter och tittar på tv...fixar naglarna..väntar.. som alltid..denna väntan. Varför ska jag alltid vänta..?? Det känns som om det är det jag gör. Men det är det vät! Tusen ggr om!


Nu ska jag ner och handla..hihi så skönt att bo där det är livat!

See ya!

Om du bara vill..

..så säg till
Jag kan va din vän när natten faller
Om du bara vill, öppna din dörr
och bara våga släppa nån in..

Here we go again

Ja, så var det dags igen då.
Ovissheten stiger inom mig.
Nog om det.


Jag saknar Jossan! Nu har hon åkt. Fick ett litet sms tidigare ikväll. Hon har landat i varma Turkiet. Ska vara där i tre månader. Inte alls avis, inte alls. Nej nej..

Jag flyttar på riktigt i helgen. Ska bli skönt. Lite miljöombyte sådär. Känns skönt med nåt eget liksom. Ska fixa och dona. Hålla mig sysselsatt helt enkelt.

Nej. Nu är jag trött.
Godnatt


Pirr i magen

Det har jag nu..
Det är liksom ett konstant pirr. Pirriprr i magen.
Det är inget farligt. Jag vet ju vad det är. Det är ett sånt där pirr som får en att le. Le stort. Stort och fånigt. Fånigt för sig själv på tokiga ställen som tunnelbanan, eller på jobbet. Jag ler när jag får ett sms.. Det där smset.. Det där fina.
Då blir jag glad. Jag är glad. Men pirrig..Nervös nästan.. Jag ska...jag ska.. jag SKA...


snart..


Åh!

RSS 2.0