Så var det lördag igen..

Sitter här med morgonen kvar i.
Ska snart hoppa in i duschen, göra mig iordning för att sen åka in till stan och få provjobba lite och skriva papper med mitt nya jobb =) Fab!

Iallafall..

Vad ska jag ha på mig? Hur ska jag fixa håret? Får se var det slutar någonstans..

Igår somnade jag tidigt. Skönt. Något som inte var lika skönt var att jag vaknade vid tre i panik för jag trodde att jag hade försovit mig och skulle öppna på jobbet. Sen efter ett tag kom jag på att det inte är fredag utan lördag och jag ska inte öppna på jobbet. Jag somnade om för att göra precis samma sak tre timmar senare, vid sex-tiden alltså. Och sen samma sak igen vid sju. Så lite seg är jag väl måste jag säga. Jaja.. Så kan det va ibland.

..should i give up or should i just keep chasing pavement..

Fortfarande så är Adele favoriten. Puss!


Update - Uppdatering

OK.
Jag tog bort alla gamla inlägg. Alla som var från förut. Du vet, då från den tiden.
Kände att den rensningen behövdes just nu. Efter igår framförallt. Fast jag är verkligen inte upprörd längre. Det rann av efter en natts sömn. Irritation - javisst. Men men, sånt är livet. Fyllt av irritation och ångest. Det är dom andra stunderna, de glädjefyllda, man ska minnas och ta vara på.

Nu ska jag sova. Jag är trött. Ville nog bara säga godnatt.


Godnatt

Sitter här..

Trött och klen. Känner mig lite små-sjuk. Streptokocker går på jobbet nu. Inte kul. Inte önskvärt att få... Speciellt inte med nästa helg i åtanke. Och den här.. Ikväll skulle jag gått ut och dansat salsa. Fan! Men jag har ingen kraft i kroppen kvar. SItter i mjukisar, tittar på min vinflaska och funderar.. Svaret blir återkommande - näe, måste orka imorn. Imorn ska jag skriva papper på nya jobbet =) SÅ jävla bra!

Skulle köpa tillbaka en vinflaska till mamma och pappa idag närj ag var på systemet. Men då var den en beställningsvara. Då kände jag mig lite speciell. Haha! Vilken tönt. Men jaja, det kändes faktiskt lite häftigt nästan att få beställa. Kändes tyvärr ´jävligt töntigt när hon frågade efter kvantiteten och jag sa - en. Då kände jag mig inte lika speciell längre, Snarare mobbad. Jag var sugen att säga - fyra lådor. Men sen kom jag på att det blir reserverat i mitt eget namn och då hade det blivit jobbigt att förklara nästa torsdag att det hela bara var ett skämt. Jaja.. Nog om det nu!

Sitter i mjukisar, hör klirret från mammas och pappas bestick när de äter middag. Orkar inte äta ens en gång. Orkar inte resa mig från den här stolen. Vad jobbigt det kommer bli när jag behöver gå på toa. Men, jag har hjul på stolen. Yes! DÅ slipper jag resa mig. Jag kan rulla mig igenom lägenheten: Wohoo! Lätt..

Nu börjar jag frysa. Ja. Det är synd om mig. Just nu iallafall. Skulle behöva nån som värmer mig under täcket. Som han, han den där. Han som Jossan vet vem. Men det går ju faktiskt inte. Så jag blundar, drömmer mig bort till en värld där han finns.

Hejdå

Persbrandt + Oboy + Adele = Mitt liv

Okej.. Just nu sitter jag och ler fortfarande av minnet av den karl jag såg tidigare ikväll. Mikael Persbrandt (om någon missat det). Det är ta mig fan det bästa på länge!

Nu sitter jag här och lyssnar på Adeles skiva 19. Den är så himlans bra =)

Jag ska snart(typ nu) gå och göra mig ett stort glas Oboy för att sen gå och lägga mig. Fullständigt nöjd med den här dagen. Kommer leva på de där fem minutrarna i götgatsbacken länge, länge, länge.

Vill bara att ni alla ska förstå den känslan jag fick, och fortfarande har kvar. Känslan av att vara som fjorton igen och se sin idol. Nästan iallafall. Fucking amazing!



Godnatt alla Persbrandt-älskare! Och alla ni andra också förståss!


För övrigt förstog jag precis just nu hur patetisk jag är som är star-struck i en medelålders gammal gubbe. Men han är ju helt underbar! Visst?! (söker efter medhåll från övriga världen, så att det är okej..)

Hjärt-orgasm!

Jag var på söder och fikade med Jonna. Mysigt som alltid!

På väg från fiket går vi götgatsbacken upp för att komma till slussen. Då uppenbarar han sig som en ståtlig figur i all sin glans. PERSBRANDT. Självaste Micke Persbrandt... Halelujah! Mitt hjärta fick en orgasm (om det är möjligt). Helt fantsstiskt, hade det inte varit för att det var andra människor runt mig hade jag nog börjat gråta på plats. Jag är fortfarande lycklig utav denna upplevelse. Men när det precis hade hänt (ca 40 minuter sen) så var jag i princip hög. Jag ville bara skrika ut till alla jag mötte att jag hade sett honom, HONOM, och jag ville dela med mig utav denna euforiska känsla jag fick utav att se denna man. En man är verkligen vad han är.

Det roligaste utav allt är att jag hade verkligen ingen aning om att jag skulle reagera såhär om jag skulle möta honom. Okej att jag tycker han är manlig i tv och på bild, men jag hade ingen aning om att han faktiskt var det i verkligheten. Han är nog ta mig fan mina drömmars man. De flesta andra kan slänga sig i väggen när Persbrandt kommer förbipasserande (en onsdagskväll i götgatsbacken). Skulle det komma ett sådant tillfälle (att han skulle vilja ha mig vill säga) skulle jag inte banga för fem öre! Pang på rödbettan bara! Herregud vad han är fin!

Det var det, för nu.. Jag njuter till fullo!


fantastiskt!

Adele - Daydreamer
Skaffa den här låten, lyssna och njut..
fantastisk..



Daydreamer,
sitting on the sea,
soaking up the sun,
he is a real lover,
making up the past and
feeling up his girl like hes never felt her figure before

A jaw dropper,
looks good when he walks,
is the subject of their talk
he would be hard to chase
but good to catch
and he could change the world with his hands behind his back, oh

you can find him
sitting on your doorstep
waiting for a surprise
and he will feel like
hes been there for hours
and you can tell that he'll be there for life

Daydreamer
with eyes that make you melt
he lends his coat for shelter
plus he's there for you when he shouldn't be
but he stay all the same
waits for you then sees you through

there's no way i could describe him
what i'll say is just what i'm hoping for

But i will find him
sitting on my doorstep
waiting for a surprise
and he will feel like he's been there for hours
and i can tell that he'll be there for life
and i can tell that he'll be there for life.



Daydreamer..

..and fealing up his girl like he's never felt a figure before..

En underbar låt av Adele. En favvo för tillfället. Hon är fantastisk! Eller hennes musik och röst iallafall =)

Har berättat för dom föräldrar jag träffat idag. Alltså på jobbet, att jag ska sluta. En del blev inte så berörda, tyckte det var lite tråkigt men men, sånt är livet - ungefär. Andra, som hon den fina, blev ledsna. Jag med. Är ledsen att bryta upp med så underbara människor som barnen, föräldrarna och kollegorna. Inte ledsen att bryta upp från det andra.. Den andra biten i det hela. Allt det tokiga som försiggår och har försiggått. Iallafall. Nu ska jag börja på ett nytt jobb som känns helt underbart! Det känns underbart helt enkelt! Det känns som om allt börjar falla på plats - äntligen. Nu börjar det ljusna och se ljusare ut för mig =)

Såg en fantastiskt vacker kille/man idag. Förresten, när börjar man kalla dom män? När jag säger man känner jag nästan att jag pratar om någon som är 35+ eller nåt. En kille kan ju vara manlig utan att vara en man. Och en man kan vara man utan att vara manlig. Hänger ni med?? Iallafall. Han var speciell på nåt vis. Vi utbytte blickar och fortsatte åt varsitt håll. Jag gick drömmande iväg och lyssnade på ,just, Adele. Just nu är hon mitt livs soundtrack. Kan nog inte bli bättre då!

Nu ska jag göra ett glas oboy sen logga in på 'facean'.

Puss på er!

Sömnpiller

Att internet inte fungerar som det ska är ett riktigt sömnpiller.
Jag sitter och tar ut all min energi på att sitta i timmar för att ladda upp ett par foton. Det tröttar ut en ska jag säga!

Nu har snart långhelgen lidigt mot sitt slut.. Jag sitter nöjd och belåten här och kan inte vänta länge nog till nästa helg med all dess äventyr.. Ut och dansa på fredag, kommer nog bli hur kul som helst =) Sen kanske en kompis från gbg kommer upp. Skulle vara hur kul som helst det med, har inte setts på år och da'r!

Men nu ska jag göra mig iordning för att lägga mig. Slänga ut mam och paps gäster och sen kunna somna in i en skön sömn och förhoppningsvis inte vakna förrän imorn bitti.

Godnatt på er..

Sprid kärleken - så sprids den vidare =)

Im looking for attention!

Is this a dream? If it is, please don't wake me
Ive become comfortably numb..

Nej, vad deppigt det låter. Inte min mening!

Men jag vill att det alltid ska vara såhär bra som det är just nu.
Sitter och äter Polly godisar och funderar på vad jag vill ha, ljusa eller mörka? Nej, skämt åsido.. Vad jag vill ha ut av livet. Men det är en så stor och komplex fråga så det finns nog egentligen inget svar. Eller, jo det finns det. Men det svaret ändras nog från dag till dag. Efter varje ny upplevelse, efter varje ny människa man mött så ändras ens egna utsikter och önskemål om framtiden. Eller iallafall mina.. Fast ändå inte. De ändras inte drastiskt.. Gud, nu låter det som om jag vore skitzo eller nåt. Det hoppas jag att jag inte är. Men, det jag menar är väl att iochmed att det är en så stor grej, så komplext så är det oerhört svårt att svara på.

Nog om det nu.
Ska tillbaka till jobbet imorn. Inte lika kul. Fast den här veckan blir slapp. Lite påsklov liksom. Imorn ska vi till skogen med barnen. Mindre roligt om det är sånthär väder. Men det blir roligt, dom är roliga!  Man hinner knappt säga att vi ska till skogen så börjar dom prata om vilka som ska vara sjörövare, vilka som ska få gå på plankan den här gången och hur många pinnar dom kan hitta i skogen. Dom är så söta mina barn. Alltså inte mina, men mina på min avdelning. När man jobbar med barn så blir det som ens egna. Det är fantastiskt! Jag pratar ofta med mamma om hur mkt jag älskar dom här barnen och hur mycket jag då kommer att älska mina egna, riktiga, barn när dom väl kommer. Jag kan liksom inte riktigt förstå den känslan. Jag längtar till den kommer. När man älskar någon så man nästan kan spricka, så att det nästan blir för mycket, så att man kan välja att dö för den här människan. Tänk er?! För jag hoppas att det är så det känns med ens egna barn. Jag bara antar att det är så man känner.

Nu blev det en hel bok här...

Ska snart äta VÅFFLOR! Det är våffeldagen imorn, men vi tjuvstartar =)

Puss och slusk!


ÄNTLIGEN!!

Okej. Mitt internet har legat nere en hel dag. Jag har nu insett att jag är beroende av mitt internet. Jag satt och blev helt tokig! Satt och trummade frenetiskt med fingrarna på skrivbordet mitt, i hopp om att min frustration skulle få igång skiten igen. Men icke!

Sen nu när jag vaknar och provar internet så till min fulla lycka - fungerar det! Magiskt =)

Så nu blir det en uppdatering om helgens bravader..

I lördags :

vi dansade och drack varandra till...


Sen i söndags var det ett-års-kalas!

Min lilla groda! Sötast i världen :)


Nu sitter jag och förbannar internet för att det krånglar. Men håll till godo.. Snart kommer det mer!

Ska göra mig iordning för att åka till mormor för att ha lite påsk lunch. Blir nog mysigt..



Min nya favvo-artist just nu är Adele.. Och Lykke Li.. De är så mysiga de tjejerna. Att lyssna på alltså. Har aldrig träffat dom så jag vet egentligen inte. Men iallafall. Dom får mig att må bra just nu! Förutom Jossan och Joanna såklart =) Love you!

Stina ringde idag =) Det var mysigt. Vi har inte hörts eller träffats på allt för länge. Inte jag och Samson heller.. Tokigt! Men det blir väl så. Jag menar, jag har börjat leva ett annat liv nu än vad jag gjorde när jag och Fredrik var tillsammans. Nu är jag verkligen ute och rör på mig på ett helt annat sätt än förut. Och Stina och Samson har ju pojkvänner.. Så dom lever det livet som jag gjorde innan. Då blir det svårt att hitta dagar som passar alla. Speciellt nu när jag är helt spontan och bokar upp mig hela tiden på nya roliga grejjer. Jaja. Det jag vill ha sagt är väl att jag saknar dom. jag saknar er Dagny och Ragnhild Men vi ska snart ses igen!

Iallafallan. Nu måste jag börja klä på mig om vi ska komma iväg någon gång...

Än en gång - Sprid kärlek så sprids den vidare!

Full och dum!

Ja okej. Nu sitter jag hos joanna och är full på rödvin. Har haft en underbar kväll. Dansat mycket!

Har haft härliga samtal också ..

Ska lägga upp bilder nör jag kommer hem imorn. Ska sova här.. Orkar inte åka hem.

Varför svarar man inte på sms?
Jag menar, får jag ett sms så svarar jag så fort jahg kan. Tror jag iallafall.. Jag menar.. Varför svarar man inte på ett helt vanlit sms?!?

Jaja..Det är fler som inte svarar på mina sms. Är jag helt puckad? Vad är grejen med mina sms? Sprider dom ett virus som jag inte vet om?


Nej, nu ska jag säga adjö till Anna..


Ha det gött allihopa. Sov gott! Puss på er

Sprid kärlek så sprids den vidare!!

Mums!

Sitter nu här med en tallrik Tortellini, parmesanost och coctailtomater. Gottigt!
Lyssnar på Amos Lee. Han är fantastisk!

Har till nu hunnit dammsuga hela vardagsrummet, hallen och mitt rum. Har sorterat rent tvätt, hängt upp ny tvätt och lagt i en ny maskin. DIskat undan i köket. Kan inte bli bättre tror jag! Har röjt undan lite här i mitt rum också. Skönt! Nu ska jag snart göra iordning mig för att snart dra mig iväg. Ringer mam och pap som är på systemet hold on... Åh han är en pärla min pappa! Han ska köpa med sig en rödvinsbox =) Mums!

Bexx, Ella och Fredrik kommer vid fem (syster,systerdotter,systersman)! Men jag ska smita innan dess. Måste handla present till lilla Ella. Hon fyller ju ett år imorn =) då är det kalas.

Nu satte jag på lite salsa.. Så härligt!
Jag och Joanna ska ut nästa helg och dansa.. Åh jag längtar!

Nej, nu ska jag äta, fixa mig och sen dra mig ut på äventyren!

Tjingeling

Top of the morning to ya!

SItter nu med en tallrik fil&müsli. Mums!

Ska dra iväg till systemet snart för att inhandla till kvällen. Kanske borde kolla upp ifall de ens har öppet idag. Det hoppas jag innerligt. Annars är det kört för min del. Sådärja! Nu har jag kollat det också. De har öppet som vanligt. Härligt!

Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll. Vilken stil jag ska köra. Men det får lösa sig allt eftersom. Jag får väl känna lite på humöret helt enkelt. Brukar bli bäst så.

Jag skulle vilja kunna mobilblogga. Jag letade rätt på en hjälpsida här och där står det att de som har mobiloperatör Tre inte kan det än. Men den sidan hade inte blivit uppdaterad sen 2005. Så jag vet inte riktigt. Men det verkade stämma, för jag försökte nämligen igårkväll. Men - its a no go.

Nu är filen och müslin slut. Jag är fortfarande hungrig. Segt. Katten vräker ut sig i sängen. Jag har en Oasis låt på huvudet. Vet inte riktigt vilken det är. Tror det är Talk Tonight. De är jävligt bra de.

Godnatt tänkte jag skriva.. Men tvärtom! Ha en toppendag!!!


Och Glad Påsk =)

okej.

Jag skulle gå och lägga mig. Då såg jag högar med kläder överallt. Jag bestämde mig för att - såhär kan det inte se ut!

Så jag började sortera och vips blev det en tvätt hög istället. Så imorn innan jag drar ut på staden ska jag nog tvätta lite.

Pratade med mam o pap över middagen om min situation här. Hur faktiskt även dom känt att jag kommit tillbaka i tonårsrollen här hemma. Är aldrig hemma och när jag väl är hemma är jag duktig på att stöka, men dålig på att städa. Urs! Så nu ska jag skärpa mig. Kanske inte vara borta så mkt och faktiskt hjälpa till här hemma. Som pap sa. Vi är faktiskt tre vuxna här nu. Du ska inte vara barnet längre och vi ska försöka att inte vara så föräldriga.

Nej. Nu ska jag säga godnatt. Börjar blunda utan att tänka på det. Kan vara ett tecken på att jag är trött.

Godnatt. Puss!

kärlek

Fan vad bra!










Det var för övrigt den här kvällen jag blev så glad i hatten att
jag ramlade och fick bamseplåster av Emma och Jess.
Men det låtsas vi inte om.
Inte nu iallafall.
Ignorence is bliss

Så cool är jag..

Haha, ville bara ändra min användarbild. Eller vad man nu ska kalla bilden här till höger. Iallafall. Den är från i somras (när jag fortfarande var tillsammans med Fredrik) jag var på picnic med Catta och hennes kille och ett gäng andra människor. Vi var i Fredhäll och det är verkligen sommar! Jag längtar så till det att sommaren väljer att värma mig igen.

Kärlek till er alla..

Mitt ha-begär växer till enormitet!

(Vet inte ens om det är ett riktigt ord)

Nu måste jag köpa en massa saker!

Har hängt med Jossan hela dagen. Mysigt! Vi gick runt i Skrapan och kollade. Nu vill jag bara shoppa. Jag vill ha en massa saker. En lägenhet skulle ju sitta fint. SÅ, känner du nån som hyr ut i andra hand eller bara vill säga upp sin lägenhet - tänk på mig =)

Blev sugen på att sy också. Vill köpa en massa nya tyger så jag kan sätta mig ned och sy, sy, sy..

Prov-sydde en klänning. Blev bra. Lite förlång och så, men det går alltid att ändra. Ska kolla hur man kan göra lite olika grejer på onsdag. Då jag har min kurs. Roligt!

Vill köpa olika tyger. Bland annat vill jag köpa skinn-imitation så jag kan sy egna väskor och plånböcker. Anledningen till att jag vill ha fusk-skinn är tyvärr ingen annan än den att jag inte skulle ha råd att köpa riktigt skinn i den mängden jag vill ha. Iallafallan. Ni får gärna tro att det är utav en fins anledning...men icke..

Men en sak jag måste köpa är en sladd till min mobil. Det skulle nämligen ge mig möjligheten att föra över mina bilder från mobilen till datorn. Då skulle det bli lite roligare än bara text här.

Fast iof. Jag lånade ju sladden från jobbet, så jag har lite bilder. Får lägga upp några nu då helt enkelt =)



Ett litet försök att fota mig själv.
Vill lära mig att göra det bra.
Som Jossan =)




En fin dörr jag såg på Gotland.
Gav mig en fin känsla, kommer jag ihåg.





Världens finaste!
Och hon fyller ett år nu på söndag!
Jag är en stolt moster.


Nej nu räcker det för den här gången..
Kanske tröttnar i väntan på Så Ska Det Låta och loggar in här igen.
You never know..

Tills dess - Ha det!


(Okej! Det gick inte att ta bort centreringen, vet ej varför.. Sorry!)

Ojsan hoppsan!

Har helt glömt bort att skriva om en otroligt bra och glad nyhet.

Jag fick jobbet jag sökte!
Jag sökte jobb som försäljare i en klädesbutik. Jag fick det! Så jävla underbart!

Har inte velat skriva något om mitt nuvarande jobb eller situationen där. Men nu kan jag äntligen det, för jag har sagt upp mig. Finally!

Nu känns allt så mkt bättre helt plötsligt. Jag börjar se ljuset i tunnelns så att säga. Det känns som om saker börjar gå åt rätt håll. Det är bestämt att jag ska få bo i Jossans lägenhet när hon åker. Sen efter det hoppas jag på en annan lägenhet.. Men just nu känns allt så himla bra!!

En sak saknas i mitt liv. Men det kommer väl det med.. i sinom tid, eller hur säger man?


Nu ska jag börja jobba mot mina mål. Mina önskemål ska sättas först, mina drömmar ska förverkligas.. Jag.

Puss!

Sådärja

Sitter hos jossan. Hon sover fortfarande.. Jag vaknade tio i åtta imorse och kunde inte somna om. Lite segt när man är ledig.

Det snöar ute. Inte så roligt. Påskafton imorn. Roligt!

Jaja.. Nu är jag trött igen. Ska typ slappa framför tv:n.

Puss och kram på er

Music is my religion

Det är sanslöst vad musik är bra!





Musik kan verkligen göra så mkt.
Sitter just nu och lyssnar på Regn tunga skyar av Robyn. Så bra! Hon borde bara göra sån här musik nästan. Iallafall.

En känsla kan verkligen styrkas så bra utav musik. Livet blir nog ingenting utan musik. Någon form av rytm måste jag dagligen få. Annars mår jag inte som jag borde..

Är sjukt glad nu för jag har bara bra musik på min dator nu. Njuter av varje minut. Har börjar kolla på större ipods och jämföra priser så jag slipper byta ut musiken i den. Bara ladda in ny, hela tiden. Mums!

Musik för mig är själens språk. När jag lyssnar på viss musik så blir det som en balans inom mig på något vis. Självklart finns det musik jag kan lyssna på bara för att lyssna på. Inte för att den säger mig något. Typ klubbmusik för mig är helt intetsägande. Men när jag själv får välja är det musik som talar till min själ, eller som låter min själ få något sagt.

Musik ska byggas utav glädje, av glädje bygger man musik.
Stämmer till viss del, men även smärta kan bygga musik, sorg också. Musik ska byggas utav känslor, av känslor bygger man musik. Blir inte lika bra i låt-sammanhang men det stämmer väl lite mer?

Iallafall.
Ett urdrag från min artist-lista i i-tunes :

Common
Mos Def
Jill Scott
Angie Stone
Robyn
Lykke Li
José Gonzales
Mutya Buena
Van Morrisson

De här, och några fler, talar till min själ just nu..

Enjoy!




Härliga tider

Nu när solen börjar hälsa på lite oftare och lite längre trycks humöret upp i topp.

Att få sån fin bekräftelse från sina vänner gör inte saken sämre!
Jag är hög på kärlek just nu =)


kärleksfullt



Helgen var underbar och inte nog med det så loggar jag in här och får läsa de fina kommentarerna! Mums!

I fredags satt jag och kollade på så ska det låta, igen. Peter Settman är ju fantastisk. Tycker lite synd om Amy Diamond nästan för att hon var med. Om några år så kommer hon säkert kunna lite mer och lite fler låtar. Hon hängde inte riktigt med i snacket heller såg man. Men men, wtf! Hon kan ju sjunga flickebarnet. Det kan man inte ta ifrån henne.

Iallafall, så blev kvällen i fredags tidig. Var trött som få..

Vaknade sen på lördagen, flera gånger. Bestämde mig vid tio tiden att jag kanske borde stiga upp. Satt vid datorn, min nya vän, och nördade mig med olika saker. Sen gjorde jag mig iordning, åkte till söder för att träffa George. Vi tog en härlig promenad i det aldeles förträffliga vädret för att sen stanna till på Hermans på Fjälvvgatan på en kaffe. Kaffet tog slut men vi satt kvar. Vi pratade och pratade, timmar i sträck. Joanna kom sen förbi och pratet fortsatte än mer. Vi bestämde oss sen för att gå ut i friska luften, blev lite instängt tillslut och luften började bli syrefattig. Vi tog vårt pick och pack och begav oss ut. Promenrade ner mot Slussen där George avvek, vi fortsatte mot stan. Gick runt och filosoferade och blev inbjudna till en härlig middag hos en vän till Joanna. Det var en fantastisk kväll! Helt nya människor (för mig), god mat, gott vin, gott sällskap och härlig musik. Det kunde inte bli bättre! Jag, Joanna och Bella satt och pratade, diskuterade, skrattade ända till klockan visade fem. Då gick jag och Joanna till nattbussen för att åka hem till henne. Vi var uppe ett tag till och när vi la oss ner för att sova så var det ljust som dagen ute.

Jag älskar när helgen blir så här bra. Jag älskar mitt liv just nu. Det är en underbar känsla ska jag säga!



PUSS på er!

och catta, saknar dig med. Det är dags för dig att komma hem nu.

Fredag!

Äntligen fredag!

Fast den här veckan har gått sjukt fort. Vädret. Underbart.

Har tänkt mkt på honom. Han den där. Han vet inget.. ännu..

Nu ska jag sova. Trött efter veckan, efter dagen, efter kvällen, vinet, allt..

Godnatt

Underbart!

Det är absolut underbart att logga in här, kolla om någon har komenterat. Det jag får läsa är : Saknar dig!!

Helt fantastiskt =) Nu blev jag aldeles glad inombords. Det enda är att avsändaren valde att vara anonym.. Så jag vet inte vem där ute i världen som tänker på mig.. Men mysigt är det. Att få veta att jag är saknad, behövd, omtyckt. Lite bekräftelse såhär en torsdagskväll är aldrig fel.

Hängde med Joanna idag. Mysigt! Hon är bra hon. Sprang på Johan av en slump, mycket trevligt! Hängde med honom en stund.

När jag var med Joanna så pratade vi. Det är det vi gör nu förtiden, vilket är fantastiskt =)
Vi pratar om allt mellan himmel och jord, I love it!
Vi pratade om hennes "han" och om några andra personer, några som tenderar att vandra runt i mitt huvud. Fast nu är det en viss person som vandrat på senaste. Jag vill inte, men samtidigt så vill jag. Missförstå mig gärna, fast gör det rätt. Det hela var mitt val. Jag valde att fortsätta min resa genom livet ensam. Men nu börjar ensamheten göra sig påmind. Jag minns hur skönt det var att få känna värme när jag ville. Jag minns vissa bra saker. Jag vill ha det igen, inte med samma, men samma känsla av att slippa vara ensam. Men denna gång vill jag att det ska vara någon som förstår mig. Som jag tror den här personen skulle kunna göra tillslut. Drömmer jag? Är det här bara något jag själv hittar på för att slippa känna mig ensam? Hur gör jag nu? Jag står på ruta ett och vet varken ut eller in...

Men samtidigt är det här lite mysigt också. Få en liten bit av kakan men ändå få ha den kvar. Alltså, jag är singel, men har någon som jag tänker på. Kanske ska låta det stanna där, för nu... Eller måste jag verkligen det? Ja, iallafall för den här kvällen. Nu ska jag snacka lite med Samantha på msn, sen ska jag lägga mig i sängen tror jag. Blaise (katten min) har redan bänkat sig på sin plats. Mysigt!

Godnatt kära läsare (om det finns någon)!

Enjoy yourself

Okej..
Det är så härligt ibland. Visst?

Har precis kommit hem från en underbar stadspromenad med Joanna. Vi har kommit överrens om att aktivera oss lite mer när det kommer till att upptäcka vår underbara stad. Jag menar, vi har bott här i hela våra liv men ändå lyckats undvika att se alla härligheter.
Vi har hittills varit på Moderna och sett en del av Andy Warhol utställningen. På lördag ska vi till Kulturhuset för att se vad de har att erbjuda.
Ikväll gick vi från Slussen till Östermalm. Hälsade på vårat gamla jobb. En riktig nostalgi tripp vill jag lova. Våra gamla 'att tänka på' lappar satt fortfarande kvar. Det var mysigt att se. Sen gick vi längre in på Östermalm och strosade runt och pratade och hittade små roliga ställen dit vi vill gå tillbaka. Jag blir så glad av att upptäcka nya sidor av saker jag trodde jag kunde. Eller hur jag nu ska formulera mig.

Jag har så mkt jag vill uträtta i mitt liv. Vet bara inte var jag ska börja. Hur jag ska göra. Vad jag ska göra, för att komma dit jag vill. Ibland vet jag inte riktigt var jag vill hamna heller. Men kul ska det bli. Det ska bli kul att upptäcka nya sidor hos mig själv. Kommer bli roligt att upptäcka nya saker, träffa nya människor och bara få leva lite. Känns spännande på nåt vis.

Men nu ska jag nog hoppa in i duschen innan klockan blir för mkt. Öppnar imorn.. Segt.

Imorn är kursen igen. Hade uppehåll förra veckan - sportlov. Vad skönt det skulle vara att ha sportlov, påsklov, lov överhuvudtaget skulle vara skönt. Eller, jag har ju 25 dagars lov om året att ta ut. Men det känns ju inte riktigt som samma sak. Det skulle vara skönt att ha alla loven. Speciellt sommarlov. Det skulle nästan vara värt att bli lärare bara för att ha sommarlov igen. Fatta vad skönt. Mums!

Nej, nu ser jag i spegeln hur trött jag egentligen är. Har knaprat dextrosol hela dagen så jag har någon konstig artificiell rusning i kroppen. Tror typ att jag är pigg, men tror att jag skulle osmna om jag la mig ner..

Det jag försöker säga är väl Godnatt och Adjö. Hörs!

SÅ jävla bra!

Igår var det karneval på München Bryggeriet. Åh, vad kul det var! Var där med min musiksjälsfrände Joanna och hennes härliga vän Karina. Vi dansade natten lång. Fantastisk musik, underbara människor och starka, goda drinkar. Livet leker just nu och jag njuter av varje minut!

Vet inte vad mer jag kan skriva för att få er förstå hur bra jag mår just nu. Igår/inatt/idag var precis det jag behövde. Så skönt och roligt! Mums!

Ska försöka sno bilder från Joanna. Blev inte så många, vi var för upptagna med att dansa. Men i början, när karnevaltåget tågade in så fick vi några roliga bilder.

Iallafallan.. Jag njuter av varje sekund..

RSS 2.0